Fremco A/S

Larsen HR håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Fremco A/S

Production Manager

Vil du være en del af en innovativ, men jordnær virksomhed som har vokseværk? Brænder du for ledelse? Og er du god til at skabe relationer, udvikle processer og samtidig få dine medarbejdere til at skabe resultater med fokus på høj effektivitet og kvalitet?

Fremco A/S leder efter en production manager, som bliver ansvarlig for produktionen, herunder:

 • Produktionsstyring
 • Lagerstyring
 • Indkøb
 • Sourcing
 • Aftes sales service og reparation af maskiner

Med reference til den adm. direktør kommer du til at indgå i ledergruppen, hvor kulturen er uformel med fokus på drift, strategier og ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Ledelse og administration
 • Udvikling og drift af produktion hos Fremco
 • Medarbejderudvikling
 • Kommunikation
 • Sikring af, at alle produktionsaktiviteter udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning

Erfaren leder, der kan agere rollemodel
Der stilles ikke krav til en bestemt uddannelse, men gerne en produktionsteknisk uddannelse eller erfaringer relateret til maskinmontage. Der forventes at du har relevant ledelseserfaring og indgående kendskab til produktion indenfor maskinmontage og metalbranchen samtidig med, at du har erfaringer med kvalitetssikring. Det forventes ligeledes, at du har kendskab til eller erfaringer med udvikling af produktion baseret på LEAN principper. Har du derudover kendskab til eller erfaringer med indkøb og Sourcing vil det være en fordel.

Du skal være indehaver af en naturlig flair for IT og gode erfaringer med ERP for at kunne bidrage til effektivisering af driften. Samtidig behersker du dansk og engelsk på et højt niveau, både skriftligt og mundtligt.

Vi leder efter dig, der er en naturlig leder og som evner at sætte retning og mål for dine medarbejdere og afdelingen. Dig, som formår at skabe resultater gennem din motiverende ledelsesstil og evne til at inspirere dine medarbejdere.

Din strukturerede og vedholdende tilgang til opgaver og processer kendetegner din arbejdsstil samtidig med at du evner at håndtere pressede situationer.

Du bidrager med god og positiv energi og kommunikerer åbent og ærligt på tværs af organisationen. Personligt trives du med en uformel omgangstone og kultur med fokus på Fremcos værdisæt, hvor man selvkørende og meget projektorienteret.

Fremco tilbyder
Et selvstændigt job i en innovativ, men jordnær virksomhed med fokus på udvikling og produktion af fiberblæsemaskiner af høj kvalitet.

Fremco er ISO 9001-certficeret, hvorfor compliance og processer er en vigtig del af det daglige arbejde. Siden 1996 har de samlet stor viden om blæseteknikker samt udviklet et bredt produktsortiment, der dækker over alle dimensioner af fiber, kabler og rør. Da Fremco drives efter ambitionen om at være ’den bedste partner’, udvikles deres produkter i tæt samarbejde med kunder samt kabel-og rør producenter rundt i verden. I dagligdagen arbejder Fremco efter tre specifikke mål:

 • Produkter og service af høj kvalitet med korte leveringstider og til konkurrencedygtige priser
 • Når kunderne vælger en Fremco maskine, vælger de et positivt bidrag til deres egen forretning
 • Innovativ produktudvikling baseret på kundernes behov.

Fremco, som er en verdensomspændende virksomhed, har stort fokus på traditioner, historie samt lokalt kendskab og viden.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du kan læse mere på www.fremco.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!
Larsen HR håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Fremco A/S og du skal derfor sende din ansøgning og dit CV via linket: ”søg stillingen”. Ansøgningsfeltet vil løbende blive evalueret.

Grundet GDPR (persondataforordningen) modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Birgitte Larsen på tlf. +45 28 77 64 26 eller birgitte@larsenhr.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.