Roblon

Brænder du for udvikling af software?
Få et spændende job som software ingeniør hos Roblon

Er du klar til næste skridt i din karriere? Bliv en del af vores stærke og kompetente tekniske afdeling.

Udvikl dig i en global virksomhed med hovedsæde i Frederikshavn og afdelinger i Gærum, USA og Tjekkiet.

Hvis du brænder for udvikling af software og er klar på næste skridt i din karriere, er det dig, vi søger. Når du bliver en del af Roblon, bliver du en del af en børsnoteret virksomhed, der har en klar strategi, men samtidig har benene solidt plantet på jorden.

Få en hverdag, hvor innovation er højt prioriteret

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og træde ind som en del af et stærkt team i vores tekniske afdeling? Teamet arbejder hele tiden på at indfri virksomhedens vækststrategi og udvikling af vores produktionsapparat. Du vil få rig mulighed for at sætte dit eget præg på dagligdagen og udvikle dig både fagligt og personligt.

Tonen er uformel, og humøret er højt

Du vil i Roblons tekniske afdeling træde ind i et team af 6 kolleger, hvor tonen er uformel og humøret er højt. Vi sætter en ære i, at vores medarbejdere er stolte og glade over at være en del af en innovativ virksomhed, hvor der er fokus på teamånd, arbejdsglæde og trivsel.

Du og dine kolleger i teknisk afdeling har ansvaret for udvikling og optimering af vores produktionsapparat samt vedligehold. Du vil komme til at arbejde med såvel udvikling som vedligehold i tæt samarbejde med andre ingeniører og teknikere på tværs af koncernen.

I og med at du bliver en del af et mindre team, har du stor indflydelse på din egen arbejdssituation.

Dine opgaver som software ingeniør vil omfatte:

  • Udvikling af software til nye produktionslinjer i samarbejde med teamet.
  • Ændring og opgradering i eksisterende software linjer.
  • Fejlsøgning i eksisterende linjer.
  • Tegning i SEE-Electrical, Eplan eller PC Schematic

Du går til dine opgaver med åbent sind, og du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, så dine kolleger har de bedste forudsætninger for at arbejde videre.

Du får en bred kontaktflade – både i form af et tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer, produktionen og kvalitet. Vi er på en spændende rejse, hvor vi i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og vedligeholder kvalitetsprodukter. Derfor har vi brug for dig.

Rejser til udlandet

Som en del af dit arbejde vil der i forbindelse med besøg hos vores datterselskaber i USA og Tjekkiet, ved kundebesøg, messer og lign. være udenlandsrejser.

Har du erfaring med softwareudvikling i en produktionsvirksomhed? Se, hvad vi forventer af dig:

Vi er klar over, at du ikke kan klare det hele selv. Derfor kommer du til at arbejde tæt sammen med dine kolleger, men du får også egne ansvarsområder, hvor dine spidskompetencer kommer i spil.

Du kommer med en baggrund som ingeniør og erfaring indenfor maskinindustrien.

Du har stærke kompetencer og erfaring indenfor:

  • Siemens
  • Proces optimering
  • Automatisering
  • Maskinbygning
  • Kendskab til tegning i SEE-Electrical, Eplan eller PC Schematic
  • Taler og skriver dansk, samt mestrer engelsk på rutineret niveau.

Som profil er du proaktiv og opsøgende ift. at etablere samarbejde internt som eksternt. Du er en teamplayer og evner at samarbejde på tværs af organisationen og faggrænser. Du har en positiv tilgang til nye udfordringer, arbejder resultatorienteret og du træder gerne til, når andre har brug for sparring, ligesom du hele tiden stræber efter selv at blive klogere. Du udstråler viden og har sans for både det praktiske og teoretisk. Endelig er du i stand til at motivere dig selv og tager ansvar for at skabe resultater på de aktiviteter og projekter du arbejder med.

Hvem er vi hos Roblon?

I mere end 60 år har vi opbygget en stor viden omkring anvendelse, udvikling og produktion af high performance fiberløsninger og dertilhørende teknologi. I Roblon har vi gennem årene etableret os med et stærkt og anerkendt brand, og har udviklet os fra at være producent af tovværk og tovværksmaskiner til i dag at udnytte denne viden i en række fiberbaserede styrkeelementløsninger, som indgår i slutprodukter inden for telekommunikation, olie & gas offshore, vindenergi og andre industrier. Læs mere om os her.

Send din ansøgning med det samme

Søger du nye udfordringer i et innovativt og inspirerende miljø, hvor du selv kan præge din hverdag? Så send dit CV og din ansøgning med det samme til vores HR-afdelingen på mail: hr@roblon.com.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi afholder samtaler løbende, så du opfordres til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ring gerne, og send din ansøgning

Har du generelle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Per Troldtoft Hansen på tlf. 60 17 39 89.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Persondata i rekrutteringsprocessen

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi gør opmærksom på, at vi kun ønsker at modtage oplysninger om dig, der er relevante og nødvendige i forbindelse med din ansøgning. Af hensyn til behandling af dine persondata modtager vi KUN ansøgninger på følgende mail: hr@roblon.com.

Vi opbevarer din ansøgning og behandler den i ansættelsesprocessen vedr. det job, du har søgt hos os. Får du et afslag, sletter vi dine oplysninger indenfor 6 mdr. Du kan til en hver tid henvende dig til os og bede os slette dine oplysninger. Hvis du går videre i ansættelsesprocessen, forbeholder vi os retten til at bede dig udfylde en Person Profil som et led i vurderingen af dig som kandidat, ligesom vi evt. fortager søgninger på sociale medier. Hvis det er relevant for det job, du ansøger om, kan vi anmode om indhentelse af straffeattest. Læs mere her: Behandling af persondata under rekruttering hos Roblon.pdf (306.4 KB)