Supply Chain Manager, Sæby

til at udvikle og modernisere SKIOLD A/S’ Supply Chain struktur

SKIOLD A/S søger en Supply Chain Manager, der kan skabe en datadreven udvikling og implementering af nye systemer og rutiner, der skal øge produktiviteten. Vi er en stor dansk produktionsvirksomhed, der søger en erfaren profil til at understøtte vores modernisering til gavn for hele SKIOLD Gruppen. Læs mere her!

SKIOLD A/S er en danskejet virksomhed og førende leverandør af teknologi og procesanlæg til foder-, svine- og fjerkræsproduktion samt korn- og frøbehandling i agroindustrien. Vi søger en Supply Chain Manager, der kan understøtte vores forretningsområder med ansvar for Supply Chain. Stillingen er nyoprettet med kontorplads i Sæby, reference til vores COO og syv personer i din direkte reference.

Supply Chain hos os indeholder operationelt indkøb, produktionsplanlægning og shipping. Vi får vores ordre fra tre kanaler: almindeligt salgsarbejde, store projektordre og reservedelssalg. Forskelligheden i opgaverne gør, at vi har en højkomplekst Supply Chain, så vi kan levere vores ordre optimalt og effektivt.

Din rolle i virksomheden

SKIOLD er i færd med en moderniseringsproces, hvor vi arbejder med struktur, systemer og processer. Du får rig mulighed for at sætte dit præg og bruge dine erfaringer indenfor Supply Chain til at gøre os bedre. Vi er ivrige efter at forbedre os, blandt andet på vores leveringsperformance, og vi er lydhør overfor nye input. Vi er sikre på, at du kan lykkes, hvis du prioriterer tæt kontakt med organisationen og besidder evnen til at lægge planer, præsentere og eksekvere dem. Hos SKIOLD indgår du i et team af omhyggelige og løsningsorienterede kolleger, der taler åbent og konstruktivt om problemstillinger.

En Supply Chain Managers arbejdsopgaver

Din hovedopgave bliver at modernisere vores set-up, herunder udviklingen af vores grundlæggende processer. Du får ansvaret for, at de nye tiltag udrulles i organisationen og for, at de anvendes fremadrettet. Du får endvidere en stor rolle i samarbejdet med vores polske fabrik, der en væsentlig del af Sæby fabrikkens Supply Chain. En anden vigtig opgave bliver at lede og udvikle din afdeling og dine kolleger. Derudover er dine primære arbejdsopgaver at:

  • Udvikle, etablere og optimere processer indenfor forretningsområderne på tværs af organisationen.
  • Udvikle og optimere Supply Chain for at sikre optimal balance mellem leveringsperformance og Net Working Capital.
  • Agere tovholder i den daglige drift og deltage i hverdagens opgaver.
  • Opbygge en S&OP proces.

Dine kvalifikationer

Du har minimum fem års erfaring som Supply Chain Manager i en større produktionsvirksomhed samt erfaring med en logistisk funktion. Det er en fordel, hvis du både har erfaring fra en ordre- og projektproducerende virksomhed, så du kan kombinere din viden fra begge verdener. Du kommer også med en relevant videregående uddannelse, for eksempel ingeniør, HD i logistik eller lignende. Derudover har du:

  • Erfaring med Microsoft Dynamics AX 2012 eller et lignende ERP-system, der kører MRP.
  • Evnen til at gennemskue systematikker og sammenhænge i store mængder data.
  • Energi og drive, der bidrager til din fleksibilitet i en organisation i forandring.
  • Gode oplevelser med at arbejde i en organisation med skarpe deadlines.
  • Præference for at arbejde analytisk, struktureret og systematisk.
  • Veludviklede lederevner med øje for mennesket og handlekraft.

Virksomheden

SKIOLD beskæftiger +800 medarbejdere på verdensplan med en årlig omsætning på mere end 1,2 milliarder kroner og en eksportandel på 90 procent. Vi er en veletableret virksomhed såvel markedsmæssigt som økonomisk. Læs mere på www.skiold.dk

Spørgsmål til stillingen

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, og du er velkommen til at kontakte partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57 eller partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 med eventuelle spørgsmål. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.