Bemærk rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

ME Production søger en struktureret Technical Writer der kan styrke hele dokumentationsområdet til en nyoprettet stilling

Brænder du for at skrive tydelige og forståelige tekniske dokumenter? Lyder det spændende at være med på en vækstrejse? Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på interne arbejdsprocesser? Så skal du helt sikkert læse resten… 

.

 
Guldbrandsen & Lythje ApS søger en kompetent og erfaren Technical Writer som kan være med til at løfte niveauet af dokumentation, og tekniske dokumenter, specifikationer og vejledninger. ME Production opererer indenfor 3 forretningsområder som er vind, marine gear og røgrensning, og det er i røgrensningssegmentet den massive vækst ligger, og hvor der derfor er behov for at styrke kompetencerne på hele dokumentationsområdet. Du bliver den første Technical Writer i ME Productions historie, og du skal derfor selv være med til at definere jobbet. Du kommer til at samarbejde med en Project Engineer samt Project Managers, og du får reference til virksomhedens COO.
Hvad kan du opnå? 
Du kan forvente at blive en del af en ekstremt innovativ og entreprenant virksomhed, hvor hverdagen går stærkt, og hvor du i høj grad selv er med til at definere jobbet. Virksomheden vækster massivt og er derfor inde i en spændende udvikling både på kundesiden, men også på de interne linjer i forhold til arbejdsgange og processer. Det betyder, at du kan bidrage til denne udvikling og derfor får stor indflydelse og skaber værdi for ME Production. Virksomheden er international, og det samme er kulturen som er sammensat af mange forskellige nationaliteter og faggrupper.
Sådan bliver din hverdag 
Du kan forvente en varieret hverdag, som du selv planlægger og prioriterer. Du får mange interne stakeholders, så du kan forvente en stor grad af tværfagligt samarbejde. En del af hverdagen i den første periode vil bl.a. dreje sig om, i samarbejde med den tekniske organisation og produktionen, at definere hvilke fokusområder der er, og hvordan man skal arbejde med dokumentation fremadrettet. Du kan forvente, at nogle af opgaverne bliver:
  • At skrive tydelig og teknisk omfattende dokumentation, installationsmanualer, klassedokumentation, arbejdsbeskrivelser, procesbeskrivelser, manualer, dokumentation vedr. FAT test m.m.
  • Overordnet vedligehold og udvikling af den tekniske dokumentation
  • At søge feedback fra virksomheden generelt i forhold til at forbedre og optimere dokumentationen
  • At udvikle på træningsinstrukser
Hvem er du? 
Du har en teknisk uddannelse – formentlig teknisk assistent, teknisk designer eller andet. Du kan navigere i en yderst entreprenant virksomhed, hvor du ved, at den første periode af jobbet omhandler udvikling og få styr på hele dokumentationsområdet. Du har en struktureret tilgang til tingene, du er vant til at planlægge og prioritere indsatserne, og du er ikke bange for at rådgive internt i forhold til, hvordan man arbejder med dit speciale område. Du er:
  • Energisk, har fokus på mål og delmål og får noget fra hånden
  • God til at kommunikere på skrift og i tale og kan omsætte komplekse tekniske budskaber, så alle forstår det
  • IT kyndig og har nemt ved at sætte dig ind i nyt stof
  • En fordel hvis du kender noget til den maritime branche og dermed sproget
  • Fleksibel i forhold til din arbejdsindsats, tid og sted
Lyder det som noget for dig? 
Her er en unik mulighed for at blive en del af et ægte væksteventyr så søg jobbet allerede i dag. Du kan også kontakte Partner Dan Lythje på mobil 93 84 84 49 eller Partner Lise Guldbrandsen på mobil 20 67 67 57 hvis du har spørgsmål. Vi indkalder løbende til samtale.
Om ME Production
ME Production udvikler og producerer røgrensningsudstyr til den maritime branche samt vindmøllegear og marinegear. ME Production beskæftiger 115 personer i Frederikshavn. Røgrensningsdelen flytter snart til en ny lokation på havnen i Frederikshavn og er ved at åbne nye produktionslokationer i Kina. Læs mere på www.meproduction.dk