Teknisk Chef 

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen. 

Sæt retningen for den tekniske afdeling

Du bliver en del af vores fabrik i Sæby, der i dag beskæftiger omkring 1000 medarbejdere. Som vores nye tekniske chef bliver du overordnet ansvarlig for den tekniske afdeling, som består af 50 medarbejdere. Det betyder, at det er dig som sætter den strategiske retning for afdelingen og sikrer den nødvendige kulturændring. Du får afdelingen drejet i den retning, hvor vi i fremtiden ser os selv som en del af et samlet hold, der arbejder mod fabrikkens fælles mål. Her bliver nøgleordene samarbejde, transparens og god ledelse. Dit ansvarsområde spænder bredt fra vedligeholdelse og investeringsprojekter til bygnings, – forsynings- og automationsansvar.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum. I en hverdag, hvor dagen i dag sjældent byder på det samme som i går, skal du lede dit team og sammen sikre, at hele produktionsapparatet fungerer. Den tekniske chef indgår i fabrikkens ledergruppen, hvor du bidrager til den overordnet strategiske udvikling af fabrikken.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

  • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
  • varetage det tekniske budgetansvar for området
  • være sikkerhedsansvarlig for fabrikken herunder kontakt til myndigheder omkring sikkerhed, miljøforhold, forsyninger og tekniske dokumentationer etc.
  • deltage i optimeringsopgaver, hvor du i samarbejde med produktionen og på tværs af Danish Crown-koncernen og ser på mulige forbedringer
  • forestå projektledelse af såvel store som mindre projekter både i fabrikken og på tværs af Danish Crown f.eks. kvalitetsafdelingen og Group Engineering.


Gode lederevner krydret med en teknisk baggrund og robusthed 

Du trives i samarbejdet med dine medarbejdere, og dine kommunikationsevner gør dig i stand til at pege en retning og formidle et budskab, så dine medarbejdere forstår det. Samtidig har du et gåpåmod, drive og ved, at din fornemmeste opgave er at sikre gnidningsfrit produktion.

Udover flere års ledelseserfaring, kan du bringe følgende kvalifikationer med til bordet:

  • Du har en teknisk baggrund og er muligvis uddannet maskinmester eller ingeniør, men det kan også være du har en håndværksmæssig baggrund med erfaring fra en produktionsvirksomhed
  • Du har erfaring med teknisk drift og vedligehold af produktionsanlæg, og det er en fordel, hvis du kender til fødevareproduktion
  • Du har gerne erfaring med projektledelse
  • Du har også gerne arbejdet med optimering, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Lean og TPM

Yderligere forstår du også kunsten at balancere mellem, hvornår det er nødvendigt at stå fast, og hvornår nysgerrighed og dialogen er den bedste fremgangsmåde.  Således er du robust og formår at skabe overblik – selv i pressede situationer, er du en solid holdspiller, der har et stort servicegen, og du trives i en rolle, hvor du har en stor berøringsflade ud i produktionen, som du ser som dine vigtige interessenter.

Appetit efter mere?
Det er nu, vi sætter kursen mod en mere bæredygtig fremtid for mad, og vi håber, du vil med. Du er velkommen til at kontakte Senior Director, Jesper Sørensen på +45 20 46 88 79 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig! Så send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer og afholder samtaler løbende. Sidste frist er d. 16. november 2020.

Søg stillingen.

——————————————————————————————-
We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.