Canton

Teknisk Designer

Brænder du for at tegne og skal du med på vores vækst rejse?

Cantona System A/S er en danskejet virksomhed med egen produktion af bærende byggesystem samt salg og udvikling af tilhørende facader til forhandlere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Grønland, Island og Færøerne.

Vi søger en teknisk designer, som kommer til at drive udviklingen af vores tegnestue. Cantona System A/S er en virksomhed i vækst og med en ambition om at blive Nordjyllands bedste arbejdsplads vurderet på trivsel og arbejdsglæde. Vi tror på, at vores resultater skabes på baggrund af et godt samarbejde med vores kunder, underleverandører og de bedste medarbejdere.

Cantona System A/S har udviklet et innovativt, patentanmeldt byggesystem, hvor bæredygtighed og genbrug er i centrum. Alle komponenter, som anvendes i Cantona Byggesystem, er registreret i Nordisk Miljømærkning byggevaredatabase for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Om stillingen
Du tilbydes en attraktiv stilling som teknisk designer. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer såsom:
– Udarbejdelse og vedligeholdelse af standardiseret Revit-model
– Udarbejdelse af produktionstegninger i Revit
– Eventuelt bestilling af materialer ud fra modellerne ved spidsbelastning
– Ansvarlig for kvalitetssikring af tegningsmateriale
– Tæt samarbejde og sparring med produktionen

Vi forventer, at du:
– har stor erfaring med Revit og gerne kendskab til andre skitseprogrammer f.eks. LUMION.
– er uddannet teknisk designer og har 3-5 års erfaring
– er engageret, detaljeorienteret, arbejdsom og ansvarsbevidst
– kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner
– har et fantastisk humør

Vi tilbyder:
Som vores nye tekniske designer, får du høj personlig og faglig udvikling, med afsæt i dine kompetencer og uddannelse. Hos Cantona System A/S er der rigtig god energi, et dynamisk miljø med frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og et godt humør på arbejdspladsen. Der er gode muligheder for løbende kompetenceudvikling og vidensdeling med dine nærmeste kollegaer.

Du tilbydes gode løn- og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med dine erfaringer og kompetencer.

Interesseret i jobbet?
Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning samt CV til pb@cantona.info. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Boltau på 93630550 eller pb@cantona.info.