Bemærk at rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

Project Managers – større procesanlæg og entreprenørprojekter

Brænder du for projektlederdisciplinen og evner at styre store projekter med fokus på de tekniske løsninger inden for procesanlæg, montage og svejsning? Lyder det som en god karrierevej for dig at få en central rolle i VICTOR´s nye projekt setup og opnå indflydelse? Læs resten af annoncen her… 
 
Guldbrandsen & Lythje ApS søger nye tekniske Project Managers til at styre den tekniske projektledelse i større og komplekse projekter inden for procesanlæg og montage og svejsning hos VICTOR. Der er travlt hos VICTOR, og de udvider derfor projektafdelingen i Frederikshavn. Hvis du brænder for at sætte dig i førersædet for projekterne (og dermed sikre at de ledes og styres i mål inden for de aftalte rammer i forhold til den tekniske løsning), og evner du samtidig at udvise højt humør samt fastholde en positiv tilgang til de daglige udfordringer på trods af en til tider meget travl hverdag, så er det sikkert dig, vi leder efter.
Hvad får du ud af det? 
Timingen i forhold til at træde ind i projektafdelingen hos VICTOR er god. Man er i fuld gang med en omlægning i afdelingen samt måden, som man afvikler projekter på. Fremadrettet inddeles afdelingen i henholdsvis kommercielle, tekniske og service projektledere. Du får derfor en unik mulighed for at komme med dine input og sætte dit præg. Virksomheden har en flad organisation, en uhøjtidelig tone og der er højt til loftet. Kulturen bærer præg af, at man hjælper hinanden, og der er fokus på trivsel. Der er plads og åbenhed til at lufte nye tiltag og ideer, og så sidder man i skønne lokaler i Siloen på 7. sal med en fantastisk udsigt.
Hvad skal du lave? 
Med reference til Projektchefen, har du som Teknisk Project Manager en stor del af ansvaret for, at VICTOR´s kunder betragter dem som den foretrukne leverandør inden for de primære segmenter, som er ”procesanlæg” og ”svejsning og montage”. Du bliver det naturlige omdrejningspunkt for opgaverne, og det forventes, at du aktivt deltager i at drive og udvikle projektafdelingen.
Du har stærke tekniske kompetencer og formår at lave skarpe prioriteringer i projektfasen. Du vil, udover kontakten til kunden, have en tæt dialog med komponent- og materialeleverandører samt til produktionen og indkøbsafdelingen. Du skal arbejde med:
 • Udarbejdelse af de tekniske løsninger med fokus på procesanlæg eller svejsning og montage.
 • Planlægning af projektets tekniske løsninger og udarbejdelse af dokumentation.
 • At klarlægge ressourcebehov for projekternes gennemførsel og planlægge bemanding i samarbejde med produktionsafdelingen.
 • At sikre rettidig bestilling af komponenter og materialer i samarbejde med indkøbsafdelingen.
 • At sikre at de tekniske løsninger til enhver tid lever op til gældende standarder og lovkrav.
Hvad kommer du med? 
Du har et solidt teknisk fundament, sandsynligvis med en uddannelse som maskinmester, smed eller andet og har min. 5-10 års praktisk erfaring i arbejde med procesanlæg eller svejsning og montage. Du er proaktiv og løsningsorienteret, og din tekniske viden og forståelse er stor. For at opnå succes i stillingen, er det vigtigt, at du:
 • Brænder for at levere branchens bedste tekniske projekter.
 • Har evnerne til at identificere muligheder og risici.
 • Har en ”can-do” tilgang til de daglige udfordringer og er god til at finde løsninger.
 • Er velorganiseret og arbejder struktureret.
 • Har indgående teknisk kendskab til procesanlæg eller løsninger indenfor svejsning og montage.
 • Evner at prioritere din tid og bevare overblikket.
 • Kommunikerer åbent og ubesværet med både interne og eksterne interessenter.
 • Det er vigtigt, at du kan holde mange bolde i luften.
Som person ser vi gerne, at du:
 • Er imødekommende, fleksibel og god til at indgå i et dynamisk team med en uformel omgangstone og højt tempo.
 • Trives med at have ansvar, og at der stilles forventninger til dig.
 • Har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde i en til tider hektisk hverdag.
 • Er løsningsorienteret og sikrer, at aftaler og deadlines overholdes.
Virksomheden 
VICTOR DST A/S er specialiseret indenfor at designe, udvikle og producere procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder indenfor energi-, offshore- og den maritime branche. VICTOR DST A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling og har bevæget sig fra primært at være en produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og videns leverandør. Der er 140 ansatte fordelt på to lokationer i henholdsvis Frederikshavn og Esbjerg. Læs mere på www.victor-dst.dk
Spørgsmål 
Har du spørgsmål, kan du ringe til Partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller Partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket til højre i annoncen.
Vi glæder os til at høre fra dig.