SKIOLD GROUP

Teknisk tegner til styringstavler

Komplex ApS søger for SKIOLD GROUP – én af verdens førende producenter af udstyr til bl.a. foderfremstilling og svinestalde – en teknisk tegner/automatiktekniker til virksomhedens automationsafdeling i Sæby.

Ønsker du at arbejde i en verdensomspændende virksomhed, som har specialiseret sig i udstyr til foderfremstilling, svinestalde og udstyr til sortering og rensning af korn og frø, og med i alt over 800 ansatte i og uden for Danmark? Har du erfaring fra el-branchen, kombineret med tegneerfaring? Har du lyst til forandring og udvikling? Så kunne du være den person, vi ønsker at tilknytte.

SKIOLD’s automationsafdeling i Sæby oplever stigende arbejdsopgaver og ønsker igen at opruste med faglige og dygtige kompetencer i tegnestuen, der kan bidrage med praktisk viden om tavleopbygning, har fornuftige tegnefærdigheder og, ikke mindst, lysten til at skabe nye relationer.

 

Dine kommende arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde følgende:

  • Design og udarbejdelse af dokumentation, for montage af hoved- og styrestrømstavler.
  • I samarbejde med egen tavlemontage, sikre at kvalitet og standarder opretholdes.
  • Udarbejdelse af den el-tekniske slutdokumentation.
  • Tegne til eget montageværksted.

Vores forventninger til dig:

Vi forestiller os, at du har en baggrund som teknisk designer eller automatiktekniker. Alternativt er du industrielektriker med teknisk tegneerfaring. Du formår at skabe forandring og sætter pris på god arbejdstrivsel. Du er hurtigt selvkørende, du stortrives med tegningsarbejde og har et godt kendskab til PCSCHEMATIC eller auto-cad. Du møder dine kollegaer med lige dele imødekommenhed og fleksibilitet. Vi forventer desuden, at du bidrager til en god tone og vægter samarbejde højt.

Virksomheden tilbyder dig:

At blive del af en spændende og innovativ virksomhed, der er præget af stor vilje til at lykkes gennem engagement og hjælpsomhed, og hvor hverdagen fungerer i samarbejde med SKIOLDs andre afdelinger og datterselskaber i både ind- og udland. Du kan se frem til et fagligt udfordrende job med stor grad af frihed til planlægning af dit arbejde i en veletableret organisation. Omgangstonen er uhøjtidelig og præget af godt humør, selv om der er pres på.

Om virksomheden:

SKIOLD er en danskejet virksomhed, som blev etableret i 1877, som Sæby Jernstøberi og Maskinværksted. Siden da, har SKIOLD specialiseret sig i udvikling, produktion og installation af komplette svine- og kvægstalde, fjerkræudstyr, kornopbevaring, fodermøller og frørensning.
Virksomheden bestræber sig på at integrere FN’s globale mål for en bæredygtig verden i deres løsninger og produkter med mindst mulig miljøpåvirkning, og det er ambitionen at levere de mest optimale løsninger til deres kunder, så de kan producere mad til verdens voksende befolkning på de mest logiske steder med mindst mulig indvirkning på miljøet.
Stærke værdier som omhu, troværdighed og godt håndværk har altid haft førsteprioritet i alle faser; Udvikling, design, produktion, salg, levering, montage og service.

Fakta om SKIOLD:

  • Ejet af Solix Group
  • Eksportandel; 90%
  • Datterselskaber i 10 lande
  • Hovedkvarter i Sæby
  • Ca. 800 ansatte

Interesseret:

Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Therese Skærlund på 3132 6777. Komplex ApS arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med en decideret ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du sende din ansøgning til ts@komplex.dk (Mrk.:”teknisk tegner_SKIOLD”) Vi forventer at afholde samtaler fra primo oktober 2021, på vores kontor i Frederikshavn og vi ser meget frem til at læse dine kreative tekster.