Udviklingsmedarbejder til Udvikling & Erhverv

Har du et brændende ønske om at arbejde med udvikling i Frederikshavn kommune? Så har vi et job, du skal søge.
 
Frederikshavn Kommune er inde i en positiv udvikling på mange fronter. Vi har fire stærke vækstspor med et internationalt erhvervsliv i vækst. Hver dag skabes der nye spændende job med god løn. Vi har levende byer og unik natur med masser af gode oplevelser for borgere og gæster. Vi har attraktive boliger til fornuftige penge. Vi har en stærk organisation med dygtige ledere og medarbejdere, der hver dag gør deres ypperste for at levere god service og forbedre hverdagen for kommunens borgere.

I Frederikshavn Kommune lever vi af at samle kræfterne på tværs af erhverv, foreninger, frivillige og kommune, og vi er på jagt efter en holdspiller, der kan koble sig på denne udviklingsdagsorden.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø
Udvikling og Erhverv fungerer som stab for kommunens direktion, og du kommer til at indgå i afdelingens daglige arbejde med at være på forkant med erhvervspolitiske emner. Som en del af afdelingens beredskab vil du indgå i analyse- og strategiopgaver, hvor du understøtter ledelsen i sin opgaveløsning.

Som udviklingsmedarbejder kommer du også til at indgå i forskellige projekter, hvor formålet er at udfordre og forny det eksisterende. Du skal både kunne håndtere roller som processtyrer, inspirator, opsamler og djævlens advokat. Vigtigst af alt er, at du hjælper projekter fremad og bidrager til at få mennesker til at præstere sammen.

Du får det som en fisk i vandet
Vi har et job til dig, som finder det spændende at agere i en politisk ledet organisation. Vi har brug for dit skarpe blik for sammenhænge og dine evner til at skabe overblik. Det kræver, at du kan kommunikere komplekst stof på en tydelig og enkel måde i skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver og din rolle som udviklingsmedarbejder forudsætter, at du er i stand til at udvikle dine kompetencer. Derfor skal du besidde en god portion nysgerrighed samt evne og vilje til at lære nyt sammen med andre.

Du kommer med friske øjne
Du behøver ikke have mange års erhvervserfaring. Vi vægter derimod højt, at du har et stort gå-på-mod og smittende energi. Vi forestiller os, at du er cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller har en lignende samfundsvidenskabelig uddannelse.

Vi ser frem til at høre fra dig
Vil du vide mere om jobbet og om Udvikling og Erhverv, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ole Madsen på 2948 6303.

Jobbet er ledigt pr. 1. august 2019, og vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, cv og relevante eksamenspapirer hurtigst muligt og senest søndag 16. juni 2019. Samtaler forventes afholdt torsdag d. 20. juni 2019.